AKRIBIT AB

Hög kvalité, långsiktigt hållbara och kreativa lösningar

Kundrecensioner

"Väldigt professionella, har stort förtroende för Akribit!" 

Adrian.

"Vi är mycket nöjda med det arbete som Akribit utfört hemma hos oss.
Det arbete som utfördes var en 40kvm altan i betong som sedan kläddes i skiffer. Sedan gjöt de 3 olika trappor och omplanerade tomten. Sen kom vi på att vi ville ha ett räcke i järn som de fick upp på en dag!
De är lätta att kommunicera med och proffsiga i sitt utförande. Toppklass!"

Markus

Vi är som alltid nöjda med ert arbete! Och uppskattar särskilt er punktlighet och kontinuerliga information till kunden. 
Therese

Jag kan varmt rekommendera Akribit!
De hjälpte oss med vår entré (från klinker till granit), byggde en ny altan och lagade vårt tak som på vissa ställen var i uselt skick. De ska få återkomma närhelst vi behöver hjälp med renoverings - byggprojekt.
De är noggranna, snabba och serviceinriktade och MYCKET kunniga. De ligger inte lägst i pris, men jobbet blir riktigt bra och garantin är generös.
Emma S

Jättenöjd. Akribit hjälpte till med renovering av mitt kök, kakel samt fläkt montering. --- Really happy with Akribit, they helped with my kitchen renovations - tiles and mounting of a new kithcen fan. Cannot recommend Jozef and Akribit enough! :) Gary

Sedan 1994 har jag renoverat 3 lägenheter, totalrenoverat ett hus i Visby innerstad från 1750, byggt en tandläkarklinik från scratch, renoverat ytterligare en tandläkarklinik och under 10 års tid drivit ett projekt med totalrenovering och tillbyggnad av familjens villa. Det har i princip inneburit att leva med byggprojekt och hantverksföretag under de senaste 23 åren. Hantverkare från många olika länder har passerat revy utan att man kunnat dra några särskilda slutsatser av det. Vi har sett bra och dåliga hantverkare av många olika nationaliteter.

Ett byggföretag har dock under dessa år skiljt ut sig som det särklassigt mest pålitliga och kompetenta och det är Akribit AB. De har visat ett genuint engagemang, bred fackkunskap, noggrannhet och hänsyn. Det sistnämnda är inte minst uppskattat när man har hantverkare i sitt hem. De har hjälpt oss med allt från planering och genomförande av byggjobb, målning, plattsättning, el, vvs, plåtarbeten på tak till markarbeten och planteringar. I många fall har de bidragit till att vi kunnat hålla nere kostnader för inköp genom bra kontakter och rabatter.

Jag kan varmt rekommendera Akribit AB och står till förfogande för personlig kontakt via Boel Hambraeus, Akribit AB.


//Per, käkkirurg

Lidingö

Vi behövde hjälp med att renovera hallen i källarplanen i vårat hus.
Det som skulle göras var: lägga klinker på golvet, putsa, gipsa och måla väggarna, måla spegeldörrar och montera innertak och måla. Vi fick kontakt med Akribit via mail, vi fick snabbt svar och bokade in en träff. Offerten som vi fick var tydlig och enkel att förstå. När vi sedan hade bestämt oss för Akribit var dom lätta att nå och en snabb start blev av. De som arbetade hos oss utförde ett professionellt arbete och kom varje dag på avtalad tid. Ledningen höll löpande kontakt om vi var nöjda eller om det uppstod frågor vid pågående arbete, det var alltid lätt att få kontakt och snabba svar. Vi blev mycket nöjda med det utförda arbetet och kan rekomendera Akribit.
Fia &Göran

"Min familj bor i en villa byggd på 30-talet. Vi har under de senaste 5 åren i omgångar totalrenoverat huset, såväl in- som utvändigt. Under hela tiden har Jozef varit arbetsledare och senior hantverkare. De arbeten som Jozef utfört är bl a:

Utomhus:

 1. Tillbyggnad i tre plan. Dubbelgarage med stenlagd terass som tak.
  Teknik: Gjuten isolerad platta på mark med vattenburen golvvärme, murade väggar och bjälklag i Leca, puts, tätskikt och plattläggning.
 2. Ny takkonstruktion
 3. Putsat om hela huset
 4. Stödmurar vid markförändringar. Gjutna och murade.
 5. Trappor och terasser. Platt- och stenläggning.
 6. Dränering, dagvatten, markrör

Inomhus:

 1. Ändrad planlösning: nya balkar, avväxlingar, innerväggar.
  Teknik: Trä, Leca och armerad betong.
 2. Golvvärme i hela huset
 3. Alla fönster bytta
 4. Alla ytor (golv, väggar, tak) renoverade
 5. Nytt kök, nya helkaklade badrum och toaletter
 6. Moment: Avlopp, flytspackling, tätskikt, plattsättning, murade väggar, puts, regelväggar, spackling, målning, parkett, mm

Jag kan varmt rekommendera Jozef för hans breda kompetens, yrkesskicklighet, noggrannhet, punktlighet, motivation och driv. Jozef har också bidragit med många idéer och varit ett utmärkt bollplank i våra diskussioner rörande både konstruktionslösningar och estetisk utformning.

Ni är välkomna att kontakta mej för ytterligare information."

Per Rudal

"Jozef Cichocki har under 2011-12 utfört omfattande entreprenadarbeten vid vårt hus. Arbetet omfattar anläggning av en större altan, uteplats och murar. Uteplatsens marknivå sänktes genom sprängning och efter ordentligt underarbete täcktes den med skiffer satt i cementbruk. Ett antal murar med natursten gjöts med betong och en trappa byggdes och kläddes med skiffer. Arbetet är mycket hantverkmässigt genomfört och har utan problem klarat ett antal kalla vintrar. Jozef har mycket lång erfarenhet av denna typ av arbete och bidrog också mycket med kreativa förslag till den slutliga utformningen. Vi är mycket nöjda med resultatet som har gett vårt hus en väsentlig ansiktslyftning.

Samarbetet med Jozef har på alla sätt fungerat mycket bra, tidplaner har hållits och bemötandet har alltid varit mycket korrekt.

Vi vill gärna rekommendera Jozef till liknande arbeten och skulle själva inte tveka att åter använda honom i framtiden."

Claes Rudling

Akribit hjälpte oss med att dela av ett rum så att det blev två fina barnrum. Hantverkarna var professionella, punktliga och städade undan bra varje dag. Kommunikationen under projektet fungerade bra och vi fick bra tips om hur vi kunde få den bästa konstruktionen. Vi är mycket nöjda med arbetet och slutresultatet. Vi ger våra bästa rekommendationer till Akribit.


Christer & Marie

Mycket väl utfört arbete! Vi blev supernöjda med arbetet och Akribit höll både pris och tid enligt överenskommelse. Ska definitivt höra av mig till dem när det är dags för nästa byggprojekt! /Shadi A.

Utfört arbete: anläggning av uteplats med plattläggning och mur, rivning av gammal betongaltan och bygge av ny i trä. Alltsammans synnerligen kompetent och gediget utfört och jag är mycket nöjd med slutresultatet. Speciellt trevligt att få förslag på snygga lösningar som jag inte hade tänkt på själv. Arbetet startat på avtalad tid och genomfört enligt plan, och ordning och reda i dokumentation och fakturering. Jag anlitar gärna företaget igen, och ställer också gärna upp som referens. /Eva Lundborg

Jag har aldrig någonsin träffat noggrannare hantverkare. Väldigt trevliga och tillmötesgående, och lätt att få tag på på telefon. OCH - Så snyggt! De fixade mitt badrum som jag idag är såå stolt över. Skulle jag delat ut stjärnor blir det 5 / Eva

Jag kan varmt rekommendera Akribit.
De hjälpte mig med underarbete, kakling och fogning i mitt kök. Jag fick ett fint bemötande, hög kvalitet i genomförandet där de vägledde mig till bästa slutresultat med gehör för mina önskemål. De gjorde allt man kan förvänta sig och extra därtill.

Tusen tack!
Jag anlitar er gärna igen och rekommenderar andra att göra detsamma!

/Johanna
SUPERNÖJD!
Trevliga personer som utförde arbetet. Mycket god service.
Kerstin H.
Riktiga byggare som vet vad de gör.


De gjorde ett ordentligt jobb med bra kvalitet och städade upp efter sig så att det var renare när de gick än när de kom. Byggledaren hade också synpunkter och tips som jag inte själv tänkt på men som gjorde slutresultatet bättre. Fredrik L. 

Firma Akribit har för min räkning utfört följande arbeten: 

Lagt trägolv samt målat taket på balkongen. 
Målat samtliga snickerier i hela våningen. 
Tapetserat ett sovrum. 
Spacklat och målat taket i två rum. 
Lagt in nytt parkettgolv i tre rum. 
Slipat och oljat befintligt parkettgolv. 
Målat väggarna i tre rum. 

Arbetet har utförts med stor noggrannhet och inom föreskriven tid. Under arbetets gång har städning kontinuerligt utförts för avlägsnande av slipdamm och annat skräp. Allt skräp har med stor omsorg bortforslats efter arbetets avslutande samt möblerna återställt på sin ordinarie plats. 

Kommunikationen har varit snabb och bra, och jag har omgående fått svar på mina frågor. 

Företaget kan rekommenderas till det bästa. Inga E

Vi har fått en fallfärdig stentrapp utbytt med mycket smakfullt resultat. De arbetar grundligt och noggrant, det märks att man vill leverera ett bra jobb. Det får gärna ta lite tid, men slutpriset blir ändå mycket rimligt. Vi kommer säkerligen anlita Akribit AB igen.
/Stig, Bromma

Under sommaren har Jozef och hans mannar gjort följande på vårt 30-tals hus; 
• Bytt plåtfasad till trä inkl målning av hela huset 
• Rivit gammal betongtrapp samt gjutit ny (inkl dränering) 
• Rivit gammalt entrétak samt byggt nytt i samma utseende 
• Byggt nytt skärmtak i gammal stil över garage-port 
• Byggt stödmur samt stentrappa 
• Byggt friggebod inkl grund 
• Bytt tre fönster inkl foder och fönsterbräda i gammal stil på insidan 
Vi är mycket nöjda med deras arbete. Budget och tidplanen hölls. Kan verkligen rekommendera dem. Anna C

Josef är erfaren och kunnig. Han tänkte på alla olika saker som vi själva inte hade koll på, och såg till att slutresultatet av vår totalrenorvering av källaren blev bra. Det var alltid en rak och ärlig dialog och man upplevde att de hade samma ambition som vi hade. 

Benno

Tillgänglig, flexibel, snabb och professionell! 
A.G.

Really happy with Akribit. Professional, good advice and workmanship also (building a bearing wall). Would not hesitate to recommend or to use in future.

Akribit har renoverat en lägenhet från grunden och jag är imponerad över den smakfulla och skickligt gjorda förändring som blev. Företaget inte bara gjorde jobbet grundligt utan också snabbt och hade också många kloka smakråd. 
Man har lång erfarenhet och bred kompetens i företaget. 
Jag kan varmt rekommendera det! 
M.H